Over ons

Over Ensing

In 1923 door Geert Ensing opgericht schildersbedrijf

Ons huidige dienstenpakket bestaat uit gevelonderhoud, zoals schilderwerk, houtrotherstel en vervanging (of deelvervanging) van gevelelementen. Maar ook het verrichten van mutatieonderhoud, een efficiënte opknapbeurt aan de binnenzijde van woningen en kantoren en het plaatsen van beglazing behoren tot onze werkzaamheden.

Wie zijn wij

Ensing onderhoud- en protectiesystemen is onze handelsnaam en staat voor visie en veelzijdigheid op het gebied van onderhoud aan en in woningen en gebouwen. Ensing Onderhoud, zoals we ons zelf kort en bondig noemen, is voortgekomen uit het in 1923 door Geert Ensing opgerichte schildersbedrijf. Onze oorsprong komt voort uit de particuliere onderhoudmarkt maar sinds het midden van de vorige eeuw zijn wij ons meer gaan toeleggen op het project- en planmatig onderhoud voor woningbouworganisaties en gebouwbeheerders. Vanuit deze groep opdrachtgevers ontstond steeds meer de vraag om met bedrijven te werken die een veelzijdig pakket van diensten kunnen aanbieden.

Kwaliteit

Deskundigheid

Onze organisatie omvat op dit moment tussen de 40 en 45 deskundige en goed opgeleide medewerkers die “kwaliteit leveren” als belangrijkste opdracht zien. Kwaliteit betekent voor ons, product en garanties leveren waar de opdrachtgever om vraagt, op het juiste moment en tegen een concurrerende prijs. Maar kwaliteit betekent voor ons ook, een correcte administratieve afhandeling en u als opdrachtgever desgewenst voorzien van adviezen en ondersteuning.

Het hele jaar

Continu werk

Ons doel is de gestage groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt te continueren. Een belangrijk speerpunt daarin is de aanpak van de seizoenproblematiek. Dankzij diverse doorwerkprojecten met aangepaste materialen, moderne afschermtechnieken en vooral medewerking van opdrachtgevers, zij wij er de afgelopen jaren in geslaagd onze medewerkers ook in de winter continu werk te bieden. En alles met behoud van de eerder genoemde kwaliteitseisen.

GlansGarant het fraaiste abonnement van Nederland

10 jaar lang uw huis perfect in de verf, met een meerjaren onderhoudsabonnement van GlansGarant. Dé oplossing voor elke woningbezitter die houdt van ‘n huis in topconditie, zonder hoge uitgaven ineens. Voor GlansGarant werkt Ensing Vastgoed Onderhoud onder de naam GlansGarant Schildersbedrijf Ensing B.V. Bewezen kwaliteit uit de regio.

Wij werken met coatings van Bionic Technology

Deze coatings hebben een extreem lange levensduur en zijn niet belastend voor het milieu. Hiermee dragen wij bij aan het einde van de vervangings- en wegwerpcultuur. Door producten te verduurzamen hoeven immers minder materialen vervangen te worden en worden natuurlijke grondstoffen ontzien.